Karonkka 2006

Juhlaa vietettiin lauantaina 27.5. noin 50 henkilön joukolla.

Päivä alkoi Tuntematon Sotilas -esityksellä kaupunginteatterissa klo 13 päivänäytöksessä. Esitys oli mainio tulkinta Väinö Linnan kaikkien tuntemasta romaanista. Kokemus oli hyvinkin erilainen kuin elokuvaversiossa. Lopussa annetut raikuvat aplodit osoittivat, että yleisö piti näkemästään.

Teatterista siirryimme klo 16 juhlapaikalle hotelli Cumuluksen ravintola Huviretkeen. Ruokailun lomaan järjestetty ohjelma oli palkitsemispainotteista: stipendien jakaminen, jäsenhankintakilpailun palkintojen jakaminen, sähtyneuvosten ketjujen jakaminen ja kunniakirjan antaminen.

Stipendin saivat Timo Kallinen, Kari Mäki ja Tuomas Puumalainen. Timo Kallinen piti kiitospuheen kaikkien stipendiaattien puolesta.

Jäsenhankintakilpailun voitti Markku Kiukas ja toiseksi tuli Seppo Rantanen. Jäsenhankintakilpailun aikana yhdistykseen liittyi kuusi jäsentä. Markku sai kaksi pistettä, yhden pisteen saajia oli useampia. Sepon hankkima jäsen oli isäntänä taannoin kuukausikokouksessa, joten tämä katsottiin eduksi ja Seppo palkittiin kakkossijalla. Palkintoina oli antenniverkkokäyttöön tarkoitettu digiboksi ja lahjakortti paikalliseen ravintolaan. Markku ei ollut paikalla, joten Seppo valitsi palkintokuorista umpimähkään toisen. Niinpä jää salaisuudeksi, kumpi palkinto hänelle meni...

Uuden sähtyneuvokset Pauli Heikkinen ja Arto Koivunen saivat ketjut kaulaansa. Tietenkin lamppupullot oli täytetty, niin kuin asiaan kuuluu.
Pertti Otranen jakoi uusille sähtyneuvoksille Arto Koivuselle (vas.) ja Pauli Heikkiselle perinteiset ketjut lamppuineen. Oikealla varapuheenjohtaja Timo Ala-Mattinen.
Uusin kunniajäsen Keijo Liukkonen sai kunniakirjan, jonka Pauli Heikkinen ojensi lyhyen puheen kera.

Käytännön järjestelyt hoiti kerhomestari Pertti Otranen ja juhlan isäntänä oli allekirjoittanut.


varapuheenjohtaja
Timo Ala-Mattinen